بهینه سازی
بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج

مریم خامه؛ مسعود هنرور؛ شکوه السادات حامدی

دوره 19، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 65-78

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.126029.1216

چکیده
  از جمله مواد افزودنی که در صنعت غذا به‌طور وسیع برای بهبود کیفیت فراورده‌های غذایی استفاده می‌شوند، هیدروکلوئیدها هستند که نقش‌های متفاوتی در غذاها دارند، مانند غلیظ‌کنندگی، پایدارکنندگی، ژل‌دهندگی و اصلاح‌کنندگی بافت. اخیراً تقاضا برای هیدروکلوئیدها با خواص عملکردی ویژه افزایش یافته است، بنابراین یافتن منابع جدید صمغ با ...  بیشتر